Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

Az Instagram követőszerzés csalás?

Követők vásárlása, vagy követők szerzése, nagyon nem mindegy!

2018. november 01. - Farkas Bálint 444

A követőszerzés rontja a bizniszed és nem fogsz vele eredményt elérni? Tisztába tesszük a dolgokat ezzel kapcsolatban! Fontos alappillér meghatározni a követőszerzés 2 teljesen eltérő módját.

A folyamatos posztolás, nyereményjátékok és egyéb növekedési stratégiák tökéletesek, viszont ha gyorsabban akarsz követőtábort szerezni 2 lehetőséged van:

instagram_2x.jpg

Vásárolt követők:

Pár 10 dollárért megvehető kétes eredetű appokból, weboldalakon keresztül, szinte bárhol. Az Intagram követőid száma tényleg emelkedni fog, de hasznos ez neked?
A vásárolt követők nagy része külföldi, más országból érkező követő, akit biztos nem fog érdekelni a terméked/Insta posztjaid. A másik fele általában direkt erre a célra beregisztrált profil, ami csak azért van, hogy eladhassák. Ezek a profilok egészen biztosan nem hoznak vásárlást. Egy dologra jók, több követő fog megjelenni a profilodon… Minden ilyen követő rontja az Insta oldalad presztízsét! Képzeld csak el mit fognak gondolni a már meglévő ügyfeleid, ha képeid alatt kínai, és arab felhasználónévvel sokasodnak az értelmetlen kommentek? Ha valaki belelapoz a követőid közé és látja, hogy többségben vannak a nem magyar követők, pillanatok alatt látni fogja, hogy a profilod bizony nem sokat ér!

Ezen kívül a posztjaid elérése is romlik, mivel felhígítottad vásárolt profilokkal a táborod, a tartalmaid kevésbé fognak eljutni az esetlegesen vásárló ügyfeledhez. Semmiképp sem javasoljuk!

instagram_followers_a5d2de80-319f-404a-a777-e0815bd60af2.png

Szoftveres követőszerzés:

A szoftveres követőszerzés lényege, hogy a program a beállított paraméterek alapján, bizonyos profilok követőit követi be. A felhasználó értesítést kap a bekövetésről, és ha érdekli a profilod, vissza fog követni. Hatalmas különbség, hogy ebben az esetben a felhasználó önszántából követ be téged, mert valószínű érdekli a terméked / szolgáltatásod.

Ebben az esetben te tudod megválasztani, milyen érdeklődésű követőkre van szükséged. Így nem csak a magyar követőid gyarapodnak, hanem nagy eséllyel a témád is érdekli, amiből később vásárlást tudsz generálni! Ez egy lassabb folyamat és nem tudsz egyik pillanatról a másikra több ezer fős követőtábort verbuválni.
Ellenben biztosan állítható, hogy hosszútávon maximálisan kifizetődő. Ahhoz, hogy ez a módszer működjön tudatosan felépített és minőségi profilra van szükséged.

Ha ez megvan, a követőszerzés és a rendszeres, minőségi tartalmak posztolása téged is ki fog emelni a többi cég közül. Kitartó munkával az Instagram hatalmas lehetőséged biztosít céged számára az ugrásszerű növekedéshez.

image1-4.jpeg

A 2 módszer között hatalmas különbség van, és a szoftveres követőszerzés okosan használva, neked is elhozhatja a várt sikert!

Belevágnál? Segítünk!

https://www.followmarketing.hu/

Insta konferencia:

https://instagramkonferencia.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1214337219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása