Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

Vége a követő vásárlásnak?

2018. november 27. - Farkas Bálint 444

Nemrég napvilágot látott egy cikk, miszerint hamarosan vége az Instagram követőszerzésnek. A cikket pánikszerűen küldtétek tovább nekünk, de nem kell megijedni! Elmagyarázzuk miért nem.

https_2f_2fhypebeast_com_2fimage_2f2018_2f11_2finstagram-removing-fake-followers-comments-likes-1.jpg

„Új moderációs eszközt léptet életbe az Instagram, amelyet a külső szolgáltatásoktól vásárolt lájkok, kommentek, továbbá az így megszerzett követők ellen vetnek be.” forrás: hvg.hu

A hír igaz, az Instagram szigorúan fogja szabályozni a vásárolt lájkokat és követőket. Így előfordulhat, hogy ha valaki megbízhatatlan alkalmazásokon keresztül vásárolt (!) követőket, annak a szabályozást követően jelentősen csökkenthet a követőbázisa. Fontos azonban különbséget tenni a szoftveres követőszerzés és a követő vásárlás között!

Vásárolt követők:

Pár 10 dollárért megvehető kétes eredetű appokból, weboldalakon keresztül, szinte bárhol. A vásárolt követők nagy része külföldi, más országból érkező követő, akit biztos nem fog érdekelni a terméked/Insta posztjaid. A másik fele általában direkt erre a célra beregisztrált profil, ami csak azért van, hogy eladhassák. Ezek a profilok egészen biztosan nem hoznak vásárlást. Egy dologra jók, több követő fog megjelenni a profilodon…

image1-4_1.jpeg

Szoftveres követőszerzés:

A szoftveres követőszerzés lényege, hogy a program a beállított paraméterek alapján, bizonyos profilok követőit követi be. (Pont úgy, mintha kézzel követnél be céges profillal embereket) A felhasználó értesítést kap a bekövetésről, és ha érdekli a profilod, vissza fog követni. Hatalmas különbség, hogy ebben az esetben a valódi felhasználó önszántából követ be téged, mert érdekli a terméked / szolgáltatásod.

A 2 módszer között hatalmas különbség van, és a cikkben említett szabályozás NEM érinti az általunk nyújtott követőszerző szolgáltatást.

 

Ha követőket szereznél:

https://www.followmarketing.hu/arak

Insta konferencia:

https://instagramkonferencia.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr7514391532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása