Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

Posztolj megfelelő időben az Instagramon!

2018. április 10. - KovácsL

Az Instagramon - algoritmusokhoz hasonlóan - évről évre változik a megfelelő posztolási időszak. Ezért nem könnyű behatárolni, hogy mikor lenne alkalmas a képek vagy videók megosztása.

app-apple-application-219003.jpg

Sokféle hírt hallunk: reggel 8, mielőtt az emberek munkába szaladnak és a friss kávé mellett megnézik az Instagram-ot. Vagy akár 12:00-kor, ebédszünetben, és persze ott van az esti időszak is, mikor már mindenki otthon üldögél.

Tulajdonképpen mindenkinek igaza van, (pontosabban) a saját területén! Egy amerikai az ő célcsoportját és időzónáját nézi, amelyek eltérő szokásokkal bírnak, mint például Európában. Ezért szükséges elsősorban tudomást szerezni arról, hogy kitől kapod az adott tippet, amivel Instát robbanthatsz.

Akkor mégis mi az igazság, Magyarországon mikor a legjobb posztolni?

2017-es kutatások és social media szakértők szerint a legjobb időszak az esti órákban, körülbelül 7-9 közötti időszak, ami nyerő a posztoláshoz. Viszont ez 2018-ban megváltozott: 11-13 óra között is igazán érdemes publikálnunk a történéseket.

A Follow Marketing véleménye

Tapasztalatunk alapján nézd meg a követőidet. Ha a te célközönséged pl. az anyukák, akkor ne napközben posztolj, amikor dolgoznak vagy éppen a gyerekkel töltik az időt. Ugyan ez vonatkozik az egyetemistákra, akik este aktívak leginkább a telefonjukkal.

Gondold végig, hogy a te célcsoportodnak mikor csattan a kezébe az okostelefont - nem a villamoson, hanem amikor otthon van, nyugalomban - és posztolj akkor.

 

>>>>>>>>>>>>>>

Szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot? Írj egy e-mailt: hello@followmarketing.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr8513813266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása