Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

Minden, amit egy céges Instagram profil indulásához tudnod kell

2018. április 05. - Farkas Bálint 444

Facebook zero? Romló elérés és dráguló fizetett hirdetések? És még mindig nem használod a virágzó és többszörös eléréseket produkáló Instagramot vásárlók szerzésére?

Itt a lehetőség, vágj bele most! Segítünk elindulni pár egyszerű tanáccsal és már ma lőheted ki az első Instagram bejegyzésed.

cikkkezdokep.png

Kezdetek

Regisztrálj Instagramra és válts céges profilra, ehhez szükség van egy Facebook oldalhoz is, ami neked már biztosan van. Instagram felhasználóneved a céged neve legyen, ha véletlen létezne, semmiképp se rakj mögé számot! Variáld úgy, hogy megfelelő legyen, vagy rövidíts. Speciális karakterként a _  vagy a . (pont) használható.

Írj egy informatív BIO-t!

Az adatlap leírásod az egyik alapja a profilodnak, amivel elindítod az érdeklődőket magadhoz!
Használd okosan, gondolj rá úgy, mint egy könyvborítóra. Ha nem jó a borító a könyvet is kevesebben veszik le a polcról.

Tehát a BIO-d:
- legyen esztétikus 
- legyen egyszerű 
- legyen lényegre törő 
- legyen elérhetőség 
- használj szimbólumokat 

 28721681_19345gg93016565375_1ff369968450_n.jpg

Határozz meg egy arculatot:

Találj ki magadnak egyedi kinézetet, amivel kiemeled magad a tömegből. Keress egy ízléses keretet vagy filtert, amit rendszeresen használsz. Ha okosan és minden posztodnál alkalmazod, követőid azonnal kiszúrnak majd a sok poszt közül.

Rendszeresség:

Posztolásod legyen rendszeres, még ha ritkábban is posztolsz, legyen megfelelően beosztva. Visszatetsző lehet, ha egyik nap több posztot is kiteszel és utána 1 hétig semmi. Ha elkap az ihlet a tartalomgyártáshoz, csináld meg előre, és tedd ki megfelelő időközönként.

Hashtagek:

Bármit is posztolsz #-ek használatával megtöbbszörözheted az elérésed, ezért kötelező használni!

Honnan tudjuk, hogy mi a jó hashtag? Sehonnan. Mind tapasztalat útján jön: próbálgasd azokat a hashtageket, amik a te célpiacodnak fontosak. pl.: Iskolaszövetkezet #iskola #diákmunka...stb. Vagy olyan hashtagek, amik nem konkrétan a célpiacod, de megtalálhatóak lehetnek pl #fizetés #budapest Használd az aktuális hashtageket #tél #vizsgaidőszak. Nézd meg miket használ a konkurencia, vagy hozzád hasonló témájú oldalak és gyűjtsd ki amit találsz, aztán tesztelj! 

 

Programok használata:

Megfelelő kiegészítő programokkal posztjaid minősége is kiemelkedő lesz. Találd meg a számodra megfelelőt és töredék idő alatt elkészülnek a bejegyzéseid.

Ingyenes képtartalom: canva.com, pixabay.com, pexels.com

Kollázs készítő app: Layout

Képek fényelése: Afterlight

Keretek és képszerkesztő app: Square Fit

Vágó és szerkesztő app: Instasize

 

Ha ezeket a lépéseket betartod, profi módjára fog indulni az insta profilod és gyorsan fognak gyarapodni a követőid. Sok sikert!

 

Kérdésed van? Segítség kell?

Vedd fel velünk a kapcsolatot ---->>> hello@followmarketing.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr7313720920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása