Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

Miért érdemes használni az Instagram sztori kiemelését?

2018. február 15. - KovácsL

Úgy látszik, hogy az Instagram-nál nincs megállás. Minden hónapban vagy akár héten kidobnak valamilyen frissítést, amivel próbálják szórakoztatóbbá tenni az egész felületet. A nemrégiben jött újítás a sztorik archiválása, és kiemelése.

stocksnap_7rkzdidv7z.jpg

A Snapchat klónt igen jól sikerült eltalálnia a fejlesztőknek. Nincs kétség, hogy a felhasználók imádják, ezt főként a napi 300 millió aktív fogyasztó mutatja meg nekünk.

Röviden, tömören

Az Instagram stories-ról már írtunk egy két érdekességet. Annyit érdemes tudni, hogy itt is ugyan úgy, mint az alap posztoknál képeket és videókat oszthatsz meg, viszont (!) teljes képernyős, és 24 órán át látható.

Itt jön a képbe az archiválás és a kiemelés (angolul: highlights)

Az Instagram újabb dobása, hogy az összes sztorit archiválja. Ez azt jelenti, hogy te megtudod nézni az összes sztoridat, amit eddig készítettél, de mások nem.

Az archivált sztorikat mától ki tudod emelni a profilodon, egyből az adatlap leírás (BIO) alatt. Tulajdonképpen listákat készíthetsz, vagy ahogy én nevezem, fiókokat tudsz készíteni. A listák azért hasznosak, mert azokat a sztorikat mindig megtudod mutatni a nagyvilágnak (vagy csak az ismerőseidnek), ami számodra vagy számukra fontos. Például te minden hétvégén mész étterembe, akkor ennek a tradíciónak tudsz csinálni egy kiemelést a profilodon.

 

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért jó ez? Például egy cégnek?

Én ezt úgy használom ki, hogy olyan listáim vannak, amik hasznosak a cégeknek: Hírek, Tippek, Trükkök, Konzultációk, Vélemények.
Ki tudod használni akcióra, vagy valami újdonságra, eseményre. Bármire. Véleményem szerint nagy erő van a Highlights-ban.

Itt le tudod csekkolni a profilom.

►►►►

Szeretnél üzleti kapcsolatba kerülni kerülni velünk? Írj a hello@followmarketing.hu e-mail címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr4213654652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása