Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

5 oldal, ahol ingyenes képekkel telítheted meg az oldaladaidat

2018. április 24. - KovácsL

Biztosan te is bíbelődsz a képekkel, hogy vajon jogtiszta-e vagy sem - és persze a szerző folyamatos feltüntetése is energiát vesz el és rontja az imidzst. Az alábbi oldalakról nyugodt szívvel tudsz képeket leszedni, és rakhatod ki Instára vagy Facebookra, minden lelkiismeretfurdalás nélkül!

app-bridge-gadget-122383.jpg

Pexels

Az egyik személyes kedvencem. Amikor képeket keresek mindig ezt a stock fotó gyűjteményt nyitom meg.
pexels.com

Pixabay

1,4 millió kép közül válogathatsz. Ha a pexels-en nem találom meg a kívánt képet, akkor a pixabay veszi át az irányítást.
pixabay.com

Stocksnap

Szintén zenész - gyönyörű stock fotók között válogathatsz. (az alábbi kép is a stocksnap-ről van)
stocksnap.io

stocksnap_04hr3ass4j.jpg

Getrefe

A stock fotók jelentős része túl tökéletes. Bőséges adag szerkesztéssel megáldva a fotók többsége csodaszép és hihetetlen látványt tud nyújtani. A Getrefe azért különlegesebb, mert nem túlszerkesztett képeket ad. (Az oldalt még a minner.hu-ról találtam)
getrefe.tumblr.com

Shutterstock

Egy regisztráció után már kézhez veheted az ingyenes képeket - pontosan 191 milliót. Nem mellesleg, össze van kötve a Facebookkal, tehát ha Instán vagy FB-n hirdetsz, akkor a Shutterstock fotói közül tudsz válogatni ingyen.
shutterstock.com

tumblr_oowmym1xqp1slhhf0o1_1280.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1313867388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása