Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

5 Instagram tipp kezdőknek

2018. március 05. - KovácsL

Az Instagram a legforróbb közösségi hálózat. Vizuális, gyors, mobilra tervezett és egyszerűen használható. Nincs alkalmasabb idő, mint most belevágni az Instába. A következő 5 tipp segíthet neked, hogy igénybe vedd az Instagram előnyeit, és növekedésnek induljon a profilod.

social-1834010_1920.png

1. Posztolj érdekes fotókat és videókat

Az Instagram egyik lényege, hogy értéket közvetít a követői számára, legfőképpen akkor, ha szeretnék, hogy elkötelezettek legyenek a profil/márka felé. Ebben az esetben a cél olyan fotók és videók közzététele, amelyek bizonyos érzelmeket idéznek elő: boldogság, humor, motiváció, nosztalgia, szerelem vagy bármi más. A színvonalas fotók sok színnel rendelkeznek, és ezeket kapják a legtöbb megkeresést.

2. Ne vidd túlzásba a filterek használatát

Az Instagram számos szűrőt kínál a fotókra, amely automatikusan javítja a kép kinézetét és a stílusát, de úgy tűnik, hogy ez a tendencia már elérte csúcspontját. Az emberek olyan képeket és videókat szeretnek, amelyek színesek, de viszonylag természetesek. Bár a szűrőhatások csábítóak lehetnek, törekedni kell a korlátozott használatukra, hogy a legtöbb fotóban normális legyen a szín és a kontraszt. Nincs annál idegesítőbb, mikor van egy igazán jó gondolatú profil, amit elrontanak túlfilterezett képekkel és videókkal.

3. Használj hashtageket

A hashtagek használata remek módja annak, hogy növeld a profilod elérését. A hashtageket kulcsszavakként szükséges használni, amely azt jelenti, hogy az adott hashtag alatt fog megjelenni a te posztod.

instagram-1372870_1920.jpg

4. Posztolj hetente minimum (!) 2x

Azért követnek téged, hogy adj a szemük elé valami tartalmat. Ha szeretnéd őket megtartani, akkor kötelező legalább hetente 2x posztolnod.
Kutass utána, hogy a célközönséged mikor nyomkodja a legtöbbet a telefont, és akkor posztolj számukra! Statisztikák azt mutatják, hogy 12 óra körül van a legnagyobb aktivitás Instagram-on.

5. Lépj interakcióba a közönségeddel

Soha ne hagyd figyelmen kívül a hűséges közönséged, akik rendszeresen likeolják és kommentálnak a fotóid alá. Válaszolj a megjegyzéseikre, nézd meg a profiljukat (és akár likeold a tetszőleges posztjaikat).

 

+1. Ne vásárolj kamu követőket

A kamu követőket ahhoz lehet hasonlítani, mint mikor tele van egy étterem homlessekkel, és semmit nem fizetnek. Bizalmatlanná teszi a profilt, és a márkát is. Van ennek egy jócskán jobb módja is, amelyet erre a linkre kattintva megtalálhatsz. Ezek a követők valódiak, potenciális személyek, akik önszántukból követik be a profilod.

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr9013712536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása