Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

Instagram Fesztivál - átverés vagy tényleg létezik ilyen?

2019. április 25. - KovácsL

Hamarosan beindul a Fesztivál szezon Magyarországon. A fiatalok és a bulis személyek kedvenc időszaka. Már

nem csak nyugaton tombol a partyszezon, hanem a magyar honban is egyre több "mini" Fesztivál tör ki a föld alól.

celebration-colorful-colourful-1684187.jpg

A Fesztiválokról mindenkinek az alkohol, színes-szagos emberek és produkciók, vidámság és bolondság jut eszébe - vagy éppen Pumped Gabó.
De!
Napjainkban már nem csak a szabadtéri bulikat nevezik el eme szép szóval, hanem különböző tréningek is átvették a Fesztivál szót. Például a május 23-án megrendezésre kerülő Instagram Fesztivál, amely első olvasásra elég idiótán hangzik.

Instagram Fesztivál? Mi lesz ott? Influencerek bulizhatnak csak? Fogfehérítő cégek butikolnak? Vagy Kasza Tibi poénkodik?
Sajnos vagy nem sajnos: egyik sem. Egy olyan rendezvény, ahol KKV-k és Influencerek adnak elő az Instagram tevékenységükről és hatékonyságukról. Az egész napos előadáson Kulcsár Edina is elő fog adni, aki elmondja, hogyan is kell Influencernek lenni és hogyan telnek egy véleményvezér napjai.

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr9914785704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása