Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

Hogyan helyezz el több linket az Insta BIO-ban

2018. november 13. - Farkas Bálint 444

Ha neked is okozott már fejtörést, hogy a facebookod, vagy a weboldalad linkjét helyezd el a profilodban, tarts velünk és mutatjuk a megoldást!

 linktree-mensahmaster-article_1.jpg

Sokszor felmerül a kérdés, hogy miért lehet csak egy linket elhelyezni az adatlapunkon. Az Instagram sok lehetőséget biztosít számunkra, de vannak dolgok, amiben sajnos kevésbé rugalmas. Ezek közé tartozik a linkek elhelyezése is.  A főoldalon csak egy linket tudunk elhelyezni, és ha nem akarunk választani a céges oldalaink között, a linktree weboldala lesz a kiskapunk. Itt lehetőségünk van tetszőleges számú oldalt belinkelni, és felhasználóbarát gombok segítségével tudjuk navigálni az érdeklődőt.

Első lépésként keressük fel a https://linktr.ee/ weboldalt.

uj_kep_2.bmp

Lépjünk be az Insta profilunk adataival.

Ezután tudjuk elkészíteni a gombokat. Címezzük meg, és linkeljük be az elérni kívánt oldalt.

uj_kep_5.bmp

Ha megvagyunk a linkekkel, már csak ki kell másolni a linktree által generált hivatkozást és beilleszteni a profilunkba. Kész!

uj_kep_6.bmp

Figyelem: A linktr.ee hivatkozásnak köszönhetően előfordulhat, hogy a követőink kevésbé szívesen kattintanak a linkre, az ismeretlen cím miatt. Csak akkor használjuk, ha tényleg fontos, hogy több oldalt helyezzünk el egyszerre a profilunkban.

Az elkészült linkek így fognak kinézni:

uj_kep_8.bmp

Linktree pro verzió esetén lehetőségünk van statisztikákat nézni, melyik linkre hányan kattintottak. Időzíteni tudjuk, mikor melyik gomb jelenjen meg, vagy váljon láthatatlanná. Elhelyezhetünk képet, így egyedibbé tehetjük a megjelenést. Illetve számtalan téma és egyéb testreszabási lehetőség közül válogathatunk. A Pro verzió havi 6 dollárba kerül.

Segítsünk?

https://www.followmarketing.hu/

Insta konferencia:

https://instagramkonferencia.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1014361325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása