Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

Mit tartalmazzon az adatlap leírásod Instagramon?

2018. május 21. - KovácsL

Az Instán lehetőséged van bemutatkozni a profilodra látogató személynek. Ez egy igazán nagyszerű módja annak, hogy az odaérkező vendég azonnal információt kaphasson az oldaladról. Az alábbi cikkben adunk néhány ötletet számodra, amivel kitűnhetsz a többiek közül.

office-626097_1920.jpg

Roppant ügyesen kell felépítened az adatlap leírásod, hogy ténylegesen működjön, és ne csak legyen. Főleg azért szükséges a kreativitásodat használatban venni, mert 150 karakternyi betűt használhatsz ki arra, hogy meggyőzd a szemlélődő embert az oldaladon.

A BIO-val nem csak, hogy bemutatkozol, hanem ki is tűnhetsz a többi márka közül. Sajnos a cégek nagy része még most is igen soványan használják ki ezt a funkcióját az Instának.

Kérlek gondolj úgy a profilod leírására, mint az étteremben egy pincérre: ha van pincér, van BIO-d; ha van egy JÓ pincéred (akkor nagyobb az esély, hogy többet fogyaszt a vendég), van egy jó BIO-d (amely szintén jól és többet ad el).

Minimalizmus a lényeg!

A leírás legyen

  • érthető
  • lényegre törő
  • egyszerű
  • minimális emojikat használó

Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, egy jó BIO elkészítéséhez:

  • Mit tudok adni a látogatónak?
  • Mivel foglalkozom én?

Hol tudom szerkeszteni?

Az Instagramon belül, a profilod beállításainál találod meg "Bemutatkozó" néven, ahol azonnal neki eshetsz a kitöltésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr8013990490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vakablak 2018.05.21. 22:34:05

Ilyen semmitmondó szart már rég nem olvastam. S ehhez még: értelmetlen mondatok, alany-állítmány egyeztetési problémák, sekélyes, érdektelen fogalmazás, tartalmatlanság.

Zsírfeka 2018.05.21. 22:52:29

@vakablak: nem tudom mi a bajod? Van laptopos kép, meg tablet is szerepel, tehát multiplatform a blog író, sőt a post-it gyűjteményből kiindulva színes egyéniség is. Természetes, hogy az instán abba a pár sorba csak lényegretörően fogsz tudni írni, és a lényeget teszed bele, egyébként meg minek, hiszen kb senki sem fogja elolvasni :D
süti beállítások módosítása