Instagram marketing felsőfokon

#followmarketing

5 hashtag, amit használnod kell az Instagramon

2018. április 17. - KovácsL

Az utóbbi időben bekövetkezett masszív növekedésével és a platform elköteleződésével az Instagram jelenleg az egyik leghatékonyabb vizuális reklámcsatorna. Ahhoz, hogy a posztjaink elérjék a legtöbb embert, olyan hashtageket kell használnunk, amelyekben megfelelő potenciál van.

social-media-640543_1920.png

Nem csak az ügyfeleinknek, hanem mindenkinek azt ajánljuk, hogy használjanak magyar hashtageket  - ha magyar a célközönség -, de az elérés érdekében szükséges az angol hashtagek használata is!

1. #monoart_

Hashtag a fekete-fehér képekhez. Míg az Instagram színes uralta platform, sokan próbálnak ellenállni a hagyományos szabályoknak, és a dolgok szépségét egyszerűbbé és monokromatikusabbá tenni. 

2. #my_365

Ha fotózási kihívások rajongója vagy, akkor érdemes megnézni a My 365 Instagram-fiókját. A fiók mögött egy teljes kreatív közösség található, akik úgy döntöttek, hogy kihasználják a napi egy fotó közzétételének kihívását. A közösséghez való csatlakozáshoz csak a #my_365 hashtaget kell használni.

3. #peoplescreative

The People's Creative indította útjára ezt a hashtaget. Mottójuk baromi egyszerű: "Te létrehozol, mi gondoskodunk." A profil a tájról, a portrékról, a konceptuális alkotásokról szól a világ minden tájáról. Tehát ha a tartalom releváns a hírcsatornájukhoz, használd a #peoplescreatives hashtaget.

illustration-3268055_1920.jpg

4. #passionpassport

Oszd meg utazási emléked az egész világgal az Instagramon, és ne felejtsd el címkézni őket a #passionpassporttal. Szintén egy csapat áll a hashtag mögött, akik kihívásokkal fűszerezik meg az adott hashtaget.

5. #flashesofdelight

A Glitter Guide olyan életmódot mutató oldal, amely megpróbál inspirálni, és a kreativitást az éles és elegáns képekkel mutatják be. Minden héten a közösség által megosztott képekből választanak, és rakják ki a profiljukra. Nézd meg a stílusukat, és ha hasonlót készítesz, akkor küldd be a #flashesofdelight hashtag segítségével.

 

>>>>>>>>

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha elakadtál az Instagram rejtélyeiben -> hello@followmarketing.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://followmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr8613839378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása